KUUNNELTAVAA


"Puhe rististä on hulluutta niiden mielestä, jotka joutuvat kadotukseen, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima."
1. Kor. 1:18


Audiopankki.com sivustolla voit kuunnellta hengellisiä äänitteitä. Kuunneltavissa on mm. puheita ja äänikirjoja.

Poimintoja Audiopankin tallenteista

Raamattu avautuu -Miksi kristinusko?
Tästä osasta alkaa Raamattu avautuu -sarja, jossa Media7 Raamattuopiston vastaava opinnonohjaaja Hannele Amberla ja pastori Aimo Helminen tutustuttavat kuulijan Raamattuun. Tässä ensimmäisessä osassa kysytään perustavaa laatua oleva kysymys: Miksi kristinusko? Miten se poikkeaa muista uskonnoista? Sarja pohjautuu Media7 Raamattuopiston samannimiseen kirjekurssiin. Voit kuunnella sen täältä.

Voimmeko uskoa Jeesuksen Jumaluuteen?
Ajanlaskumme mukaan Jeesus Nasaretilainen syntyi ja eli noin 2.000 vuotta sitten. Onko meillä olemassa luotettavaa tietoa Jeesuksen historiallisesta todellisuudesta? Mistä voimme myös tietää, että Hän oli se profeettojen lupaama Messias, jonka oli määrä vapauttaa kansansa? 
Puhuja: Wiljam Aittala, Lahdessa 6.4.1986. Kesto: 49:29 min. Voit kuunnella puheen täältä

Kristus, minun pelastajani
"Yhden ainoan ihmisen teko toi maailmaan synnin ja synnin mukana kuoleman. Näin on kuolema saavuttanut kaikki ihmiset, koska kaikki ovat syntiä tehneet. Rikkomusta ei kuitenkaan voi verrata armoon. Yhden ainoan ihmisen rikkomus on tosin tuottanut kaikille kuoleman, mutta vielä paljon runsaammin ovat Jumalan armo ja Hänen lahjansa tulleet yhden ainoan ihmisen, Jeesuksen Kristuksen, ansiosta kaikkien osaksi". (Room. 5:12,15) Adamissa olemme saaneet pakkoperinnön ja se on synti, ero Jumalasta. Sen kuilun, jonka synti teki Jumalan ja ihmisen välille, sen yli Jeesus rakensi sillan tai oikeastaan Hän poisti tuon kuilun. Kristuksen risti on ainut paikka, jossa Jumala ja syntinen ihminen kohtaavat toisensa. Ensimmäinen askel pelastukseen on kääntymys ja parannus. Puhuja: Taisto Hillberg, Tampereella 18.4.1993. Kesto: 40:10 min. Voit kuunnella puheen äl.

Sivu päivitetty 29.01.2019.

Adventtikirkon lähdekirjasto - http://kirjasto.adventist.fi/kuunneltavaa

Kitkantie 37, Kuusamo